Gul mantisi / Sosyete Mantisi
Tavuğu 8 su bardağı suda haşlayın, suyunu kullanmak üzere ayırın. Nohudu akşamdan ıslatın ve ertesi gün tavuk suyunda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Tavuğu 8 su bardağı suda haşlayın, suyunu kullanmak üzere ayırın. Nohudu akşamdan ıslatın ve ertesi gün tavuk suyunda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Salata malzemelerini arzue ttiğiniz şekilde dilimleyin. Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 7 dakika haşlayın ve süzün.
Tavuğu 8 su bardağı suda haşlayın, suyunu kullanmak üzere ayırın. Nohudu akşamdan ıslatın ve ertesi gün tavuk suyunda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Unun ortasını havuz gibi açın. Ortasına yumurtaları kırın, tuz ve zeytinyağını koyun. Çatalla çırparak undan azar azar alın.
Pan Kek yapmak için, yumurta, toz şeker ve tereyağını krema kıvamını alıncaya kadar çırpın.
Salata malzemelerini arzue ttiğiniz şekilde dilimleyin. Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 7 dakika haşlayın ve süzün.
Salata malzemelerini arzue ttiğiniz şekilde dilimleyin. Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 7 dakika haşlayın ve süzün.
Salata malzemelerini arzue ttiğiniz şekilde dilimleyin. Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 7 dakika haşlayın ve süzün.
Pan Kek yapmak için, yumurta, toz şeker ve tereyağını krema kıvamını alıncaya kadar çırpın.
Semizotlu Krepli Altüst yapmak için, yumurtalerı çırpın.Hamur malzemelerini yumurtalara ekleyip koyu boza kıvamında bir hamur hazırlayın.
Domatesli Polenta yapmak için su ve sütü bir taşım kaynatın. Hızlıca karıştırarak mısır ununu ekleyin.
Un, süt, tereyağı, kabartma tozu, karbonat, tuz, üzüm ve şekeri yoğurun.Yumuşak kıvamda bir hamur hazırlamak için azar azar kremayı ilave edin.
Cevizli Mayalı Kek yapmak için, maya ve ılık sütü karıştırın, hacmi iki katına çıkana kadar bekleyin.
Ekmekli Tava Böreğini yapmak için geniş bir tavada, küp doğranmış soğanları zeytinyağında, şeffaflaşana kadar kavurun.
Karışık Ot Kavurmalı Makarna için otları temizleyin ve doğrayın. Zeytinyağında doğranmış soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
Zeytinli Patlıcanlı Spaghetti için Patlıcanları közleyin ve kabuklarını soyun. Kararmaması için üzerine limon suyu gezdirin.
Karalahanalı Ekşili Köfteli Makarna tarifi için köfte malzemelerini bir kapta iyice yoğurun. Misket büyüklüğünde köfteler hazırlayarak bir tepside unlayın.
Ton Balıklı Domatesli Makarnanızı hazırlamak için zeytin yağında doğranmış soğan, sarımsak ve salçayı kavurun.
Şehriyeli Mengen Pilavı hazırlamak için etleri tencereye koyun ve suyunu çekene kadar kavurun.
Tekirdağ Çılbırını hazırlamak için makarnayı tuzlu 5 lt. suda haşlayın ve süzün.
Yeşil Mercimekli Cevizli Salata hazırlamak için makarnayı tuzlu suda 9 dakika haşlayın ve süzün.
Kabak ve biberleri 8 su bardağı suda yumuşayıncaya kadar haşlayın ve süzün. Aynı suya tuz ve makarnayı koyun. 8 dakika makarnayı haşladıktan sonra süzün.
Tavuğu 8 su bardağı suda haşlayın, suyunu kullanmak üzere ayırın. Nohudu akşamdan ıslatın ve ertesi gün tavuk suyunda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Patlıcanları soymadan iki parmak kalınlığında dilimleyin ve tuzlu suda 20 dakika bekletin.Ayrı bir tencerede etle suyunu bırakıp çekene kadar soteleyin.
Etlerinizi baharatlarla ovun, tencereye koyarak kendi suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin.Üzerine tereyağını koyun ve birlikte 5 dakika kavurun.
Küp doğranmış kuru soğan ve sarımsağı tereyağında kavurun. Salçayı ekleyin ve 5 dakika daha kavurun.
Salata malzemelerini arzue ttiğiniz şekilde dilimleyin. Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 7 dakika haşlayın ve süzün.
Sebzeli Pirinç Salatası yapmak için önce bezelye, börülce, patates ve havucu haşlayın.
Unun ortasını havuz gibi açın. Ortasına yumurtaları kırın, tuz ve zeytinyağını koyun. Çatalla çırparak undan azar azar alın.