Skip to content
ebru@ebruomurcali.com.tr
Search:
Facebook page opens in new windowTwitter page opens in new windowInstagram page opens in new windowYouTube page opens in new window
Ebru Omurcalı
Ebru OmurcalıEbru Omurcalı
  • Tarifler
    • S1
      • Çorbalar
      • Et Yemekleri
      • Sebze Yemekleri
      • Salatalar & Mezeler
      • İçecekler
      • Tatlılar
      • Hamur İşleri
      • Makarna, Pilav & Mantı
    • S2
      • Kahvaltı ve Atıştırmalık
      • Reçeller, Kompostolar
      • Kilerlik
      • Glutensiz
      • Diyet / Fit Yemekleri
      • Vegan & Vegeteryan
      • Soslar
    • S3
      • 5 Çayı Tarifleri
      • Misafir Yemekleri
      • Bayramlık Tarifler
      • Ramazan Tarifleri
      • Çocuk Yemekleri
      • Yeni Yıl Yemekleri
      • Anneler Babalar Günü
      • Sevgililer Günü
    • RESİM
  • Sporcu Beslenmesi
    • Sporcu Çorbaları
    • Sporcu Kahvaltıları
    • Sporcu Ana Yemekler
    • Sporcu Sebzeli Yemekler
    • Sporcu Ara Öğünler
    • Sporcu Karbonhidratlı Tarifler
    • Sporcu Salataları
    • Sporcu İçecekleri
    • Sporcu Tatlıları
  • Videolu Tarifler
  • Satış Ürünleri
    • Seramik
      • Fincan – Bardak
      • Tabak
      • Kase
      • Aksesuar
    • Porselen
      • Fincan
      • Çay Seti
      • Tabak
    • Cam / Kristal
    • Gıda
  • Kitaplar
  • Hakkımda
    • Ebru Omurcalı Kimdir?
    • Basında Ebru
    • Restoran / Marka / Gastronomi ve İşletme Danışmanlığı
  • Galeri
  • Blog
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
  • Sporcu Beslenmesi
  • Videolu Tarifler
  • Satış Ürünleri
    • Seramik
      • Fincan – Bardak
      • Tabak
      • Aksesuar
      • Kase
    • Porselen
      • Fincan
      • Çay Seti
      • Tabak
    • Cam / Kristal
    • Gıda
  • Kitaplar
  • Ebru Omurcalı Kimdir?
  • Basında Ebru
  • Restoran / Marka / Gastronomi ve İşletme Danışmanlığı
  • Galeri
  • Blog

Sporcu Karbonhidratlı Tarifler

You are here:
  1. Anasayfa
  2. Sporcu Beslenmesi
  3. Sporcu Karbonhidratlı Tarifler
Pan Kek
Pan Kek
Semizotlu Krepli Altüst Böreği
Semizotlu Krepli Altüst Böreği
Domatesli Polenta
Domatesli Polenta
Kahvaltı Çöreği - Scone - İngiliz
Kahvaltı Çöreği – Scone – İngiliz
Cevizli Mayalı Kek
Cevizli Mayalı Kek
Ekmekli Tava Böreği
Ekmekli Tava Böreği
Karışık Ot Kavurmalı Makarna
Karışık Ot Kavurmalı Makarna
Zeytinli Patlıcanlı Spagetti
Zeytinli Patlıcanlı Spagetti
Ton Balıklı Domatesli Makarna
Ton Balıklı Domatesli Makarna
Karalahanalı Ekşili Köfteli Makarna
Karalahanalı Ekşili Köfteli Makarna
Şehriyeli Mengen Pilavı
Şehriyeli Mengen Pilavı
Tekirdağ Çılbırı
Tekirdağ Çılbırı
Yeşil Mercimekli Cevizli Salata
Yeşil Mercimekli Cevizli Salata
Kuru Kabak Mantısı
Kuru Kabak Mantısı
Avunya Mantısı
Avunya Mantısı
Ekşili Patlıcan Fırın
Ekşili Patlıcan Fırın
Fırında Marullu Kuzu Kapamalı Makarna
Fırında Marullu Kuzu Kapamalı Makarna
Kıymalı Islama Makarna
Kıymalı Islama Makarna
Makarnalı Bahçe Salatası
Makarnalı Bahçe Salatası
Sebzeli Pirinç Salatası
Sebzeli Pirinç Salatası
Biftekli & Mantarlı Makarna
Biftekli & Mantarlı Makarna
Paylaş
Share on FacebookShare on Facebook TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on LinkedInShare on LinkedIn Share on WhatsAppShare on WhatsApp
Ebru Omurcalı Kimdir?

Ebru Omurcalı için yemek pişirmek, çocuk yaşlarda ilk çorbasını yaptıktan sonra bir tutkuya dönüştü. Bugüne kadar Türk ve Dünya mutfaklarından binlerce tarifi derleyen Omurcalı ilk konsept çorba restoranı olan “Shorba” yı 2003’de, Ataşehir’de açmıştır. İ.Ü.İktisat Fakültesi mezunudur. Alfa Yayınları’ndan çıkan “Çorbanın kitabı” ile de en çok satan yemek kitabı sıralamasında ilk sıralarda yer almaktadır.
Devamını Oku

Linkler
  • Tarifler
  • Sporcu Beslenmesi
  • Videolu Tarifler
  • Kitaplar
  • Ürünler
  • Basında Ebru
  • Ebru Omurcalı Kimdir?
  • Restoran / Marka / Gastronomi ve İşletme Danışmanlığı
  • Galeri
  • Blog
İletişim
+90 (555) 802 36 40
ebru@ebruomurcali.com.tr
Marmaris

shopier

Find us on:

Facebook page opens in new windowTwitter page opens in new windowYouTube page opens in new windowInstagram page opens in new window
Ebru Omurcalı
© 2020, Ebru Omurcalı
Web Tasarım:
Go to Top