Servis: 4 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: yok
Bir avuç asma yaprağı – taze ve küçük boy
1 su bardağı kiraz domates
5 – 6 dal maydanoz
5 – 6 dal taze nane
1 tatlı kaşığı biberiye
1 adet taze soğan
Sos
1 çorba kaşığı nar ekşisi
2 çorba kaşığı elma sirkesi
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı bal
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz, kekik
- Asma yapraklarını elinizle bölün.
- Domatesleri ikiye bölün.
- Maydanoz, nane, biberiye ve soğanı kıyın.
- Sos malzemelerini çırpın.
- Tüm malzemeleri karıştırın ve 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
- Malzemeler
-
Bir avuç asma yaprağı – taze ve küçük boy
1 su bardağı kiraz domates
5 – 6 dal maydanoz
5 – 6 dal taze nane
1 tatlı kaşığı biberiye
1 adet taze soğan
Sos
1 çorba kaşığı nar ekşisi
2 çorba kaşığı elma sirkesi
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı bal
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz, kekik
- Hazırlanışı
-
- Asma yapraklarını elinizle bölün.
- Domatesleri ikiye bölün.
- Maydanoz, nane, biberiye ve soğanı kıyın.
- Sos malzemelerini çırpın.
- Tüm malzemeleri karıştırın ve 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.