Servis: 4-6 kişi
Hazırlama: 50 dk.
Pişirme: 45 dk.
- 1 paket makarna – fusulli
- 7 su bardağı et suyu
Harç
- 1 adet kuru soğan
- 4 diş sarımsak
- 300 gr. mantar
- 350 gr. biftek
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- Tuz, karabiber
Üzerine
- Kıyılmış maydanoz
- Daha önceden hazırladığınız et suyunu kaynatın ve makarnaları et suyunda 7 dakika haşlayın.
- Ayrı bir tavaya zeytinyağı koyun.
- Dilimlenmiş mantar, soğan ve sarımsakları zeytinyağında soteleyin.
- Jülyen – parmak doğranmış biftekleri ekleyin, baharatını serpin.
- Biftekleri hızlıca yüksek ateşte soteleyin.
- Makarnayı süzün ve tavaya koyup harçla beraber 2 dakika pişirin.
- Maydanoz serperek servis yapın.
- Malzemeler
-
- 1 paket makarna – fusulli
- 7 su bardağı et suyu
Harç
- 1 adet kuru soğan
- 4 diş sarımsak
- 300 gr. mantar
- 350 gr. biftek
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- Tuz, karabiber
Üzerine
- Kıyılmış maydanoz
- Hazırlanışı
-
- Daha önceden hazırladığınız et suyunu kaynatın ve makarnaları et suyunda 7 dakika haşlayın.
- Ayrı bir tavaya zeytinyağı koyun.
- Dilimlenmiş mantar, soğan ve sarımsakları zeytinyağında soteleyin.
- Jülyen – parmak doğranmış biftekleri ekleyin, baharatını serpin.
- Biftekleri hızlıca yüksek ateşte soteleyin.
- Makarnayı süzün ve tavaya koyup harçla beraber 2 dakika pişirin.
- Maydanoz serperek servis yapın.