Biftekli & Mantarlı Makarna

Servis: 4-6 kişi

Hazırlama: 50 dk.

Pişirme: 45 dk.

  • 1 paket makarna – fusulli
  • 7 su bardağı et suyu
Harç
  • 1 adet kuru soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 300 gr. mantar
  • 350 gr. biftek
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz, karabiber
Üzerine
  • Kıyılmış maydanoz
  • Daha önceden hazırladığınız et suyunu kaynatın ve makarnaları et suyunda 7 dakika haşlayın.
  • Ayrı bir tavaya zeytinyağı koyun.
  • Dilimlenmiş mantar, soğan ve sarımsakları zeytinyağında soteleyin.
  • Jülyen – parmak doğranmış biftekleri ekleyin, baharatını serpin.
  • Biftekleri hızlıca yüksek ateşte soteleyin.
  • Makarnayı süzün ve tavaya koyup harçla beraber 2 dakika pişirin.
  • Maydanoz serperek servis yapın.
Malzemeler
  • 1 paket makarna – fusulli
  • 7 su bardağı et suyu
Harç
  • 1 adet kuru soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 300 gr. mantar
  • 350 gr. biftek
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz, karabiber
Üzerine
  • Kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı
  • Daha önceden hazırladığınız et suyunu kaynatın ve makarnaları et suyunda 7 dakika haşlayın.
  • Ayrı bir tavaya zeytinyağı koyun.
  • Dilimlenmiş mantar, soğan ve sarımsakları zeytinyağında soteleyin.
  • Jülyen – parmak doğranmış biftekleri ekleyin, baharatını serpin.
  • Biftekleri hızlıca yüksek ateşte soteleyin.
  • Makarnayı süzün ve tavaya koyup harçla beraber 2 dakika pişirin.
  • Maydanoz serperek servis yapın.