Servis: 6 kişi

Hazırlama: 15 dk.

Pişirme: 45- 50 dk.

  • 1 yumurta – kucuk boy veya yumurtanın yarisi
  • 1/3 cay bardağı sıvı yağ
  • Yarim cay bardağı sut
  • 1 yemek kasigi kakao
  • 2 yemek kasigi un
  • 1 cay kasigi kabartma tozu
  • 1 cay bardağı kuru uzum
  • 1 tatlı kasigi limon suyu
  • 3 yemek kasigi bal
  • Uzerine
  • Pudra sekeri
  • Tatli kabağı rendeleyin.
  • Seker ve yumurtayı kopuk oluncaya kadar mikserle veya robotta cirpin.
  • Uzerine siviyag ve kabakları koyarak karistirin.
  • Un, kabartma tozu, karbonat, pumpkin spice baharat karisimi ve ceviz icini ilave edin.
  • Yaglanmis kucuk kek kalıbına hamuru boşaltın.
  • Uzerine; tereyağı, seker ve unu karistirarak kum gibi bir kıvam elde ettiginiz crumble kitirini serpin.
  • 170 derece isitilmis fırında altın rengini alincaya kadar pişirin.
Malzemeler
  • 1 yumurta – kucuk boy veya yumurtanın yarisi
  • 1/3 cay bardağı sıvı yağ
  • Yarim cay bardağı sut
  • 1 yemek kasigi kakao
  • 2 yemek kasigi un
  • 1 cay kasigi kabartma tozu
  • 1 cay bardağı kuru uzum
  • 1 tatlı kasigi limon suyu
  • 3 yemek kasigi bal
  • Uzerine
  • Pudra sekeri
Hazırlanışı
  • Tatli kabağı rendeleyin.
  • Seker ve yumurtayı kopuk oluncaya kadar mikserle veya robotta cirpin.
  • Uzerine siviyag ve kabakları koyarak karistirin.
  • Un, kabartma tozu, karbonat, pumpkin spice baharat karisimi ve ceviz icini ilave edin.
  • Yaglanmis kucuk kek kalıbına hamuru boşaltın.
  • Uzerine; tereyağı, seker ve unu karistirarak kum gibi bir kıvam elde ettiginiz crumble kitirini serpin.
  • 170 derece isitilmis fırında altın rengini alincaya kadar pişirin.