Servis: 6 kişi
Hazırlama: 10 dk.
Pişirme: 20 dk.
- 1 adet kakaolu pandispanya
Krema
- 3 su bardağı süt
- 1 çay bardağı krema
- 6 çorba kaşığı toz şeker
- 3 çorba kaşığı mısır nişastası
- 2 çorba kaşığı un
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı vanilya
Üzerine
- 1 su bardağı rendelenmiş çikolata
- 1 adet ayıklanmış nar
Kremayı hazırlamak için;
- süt, toz şeker, un ve nişastayı karıştırarak, koyulaşana kadar pişirin.
- Tereyağı, krema ve vanilyayı ekleyip çırpın.
- Pandispanyanın üzerine kremayı boşaltın.
- Buzdolabında pastayı soğutun.
- Kalıpla pandispanyayı dilimleyin.
- Üzerine rendelenmiş çikolata ve nar serperek servis yapın.
- Malzemeler
-
- 1 adet kakaolu pandispanya
Krema
- 3 su bardağı süt
- 1 çay bardağı krema
- 6 çorba kaşığı toz şeker
- 3 çorba kaşığı mısır nişastası
- 2 çorba kaşığı un
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı vanilya
Üzerine
- 1 su bardağı rendelenmiş çikolata
- 1 adet ayıklanmış nar
- Hazırlanışı
-
Kremayı hazırlamak için;
- süt, toz şeker, un ve nişastayı karıştırarak, koyulaşana kadar pişirin.
- Tereyağı, krema ve vanilyayı ekleyip çırpın.
- Pandispanyanın üzerine kremayı boşaltın.
- Buzdolabında pastayı soğutun.
- Kalıpla pandispanyayı dilimleyin.
- Üzerine rendelenmiş çikolata ve nar serperek servis yapın.