Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 18 dk.
- 12 adet milföy hamuru
- 6 adet hurma
- 1 cay bardağı rendelenmiş çikolata
- 1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
- 2 çorba kaşığı marmelat veya bal
- 1 adet yumurta akı
- Milföyleri yanyana kenarları yapisacak sekilde dizin.
- Hurmayı püre haline getirin ve marmelat, limon kabuğu rendesini karistirin.
- Milföylerin uzerine karışımı sürün.
- Uzerine çikolata rendesi serpin.
- Hamuru rulo seklinde sarin ve parmak kalinliginda dilimleyin.
- Hamuru pişirme kagidi serilmiş tepsiye dizin ve uzerine cirpilmis yumurta akı sürün.
- 180 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.
- Malzemeler
-
- 12 adet milföy hamuru
- 6 adet hurma
- 1 cay bardağı rendelenmiş çikolata
- 1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
- 2 çorba kaşığı marmelat veya bal
- 1 adet yumurta akı
- Hazırlanışı
-
- Milföyleri yanyana kenarları yapisacak sekilde dizin.
- Hurmayı püre haline getirin ve marmelat, limon kabuğu rendesini karistirin.
- Milföylerin uzerine karışımı sürün.
- Uzerine çikolata rendesi serpin.
- Hamuru rulo seklinde sarin ve parmak kalinliginda dilimleyin.
- Hamuru pişirme kagidi serilmiş tepsiye dizin ve uzerine cirpilmis yumurta akı sürün.
- 180 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.