CIKOLATALI MILFOY

Servis: 6 kişi

Hazırlama: 15 dk.

Pişirme: 15 dk.

  • 12 adet milföy hamuru yaprağı
  • 3/4 su bardağı çikolata

Üzerine

* Pudra şekeri

  • Milföy hamurlarını tezgahta açın.
  • Kalıp ya da bardakla hamurdan eşit parçalar kesin.
  • Ortalarına çikolata parçalarını koyun ve diğer kestiğiniz parçayı çikolatanın üzerine koyarak kapatın.
  • Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizin.
  • 200 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.
  • Pudra şekeri serperek servis yapın.
Malzemeler
  • 12 adet milföy hamuru yaprağı
  • 3/4 su bardağı çikolata

Üzerine

* Pudra şekeri

Hazırlanışı
  • Milföy hamurlarını tezgahta açın.
  • Kalıp ya da bardakla hamurdan eşit parçalar kesin.
  • Ortalarına çikolata parçalarını koyun ve diğer kestiğiniz parçayı çikolatanın üzerine koyarak kapatın.
  • Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizin.
  • 200 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.
  • Pudra şekeri serperek servis yapın.