Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 15 dk.
- 12 adet milföy hamuru yaprağı
- 3/4 su bardağı çikolata
Üzerine
* Pudra şekeri
- Milföy hamurlarını tezgahta açın.
- Kalıp ya da bardakla hamurdan eşit parçalar kesin.
- Ortalarına çikolata parçalarını koyun ve diğer kestiğiniz parçayı çikolatanın üzerine koyarak kapatın.
- Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizin.
- 200 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.
- Pudra şekeri serperek servis yapın.
- Malzemeler
-
- 12 adet milföy hamuru yaprağı
- 3/4 su bardağı çikolata
Üzerine
* Pudra şekeri
- Hazırlanışı
-
- Milföy hamurlarını tezgahta açın.
- Kalıp ya da bardakla hamurdan eşit parçalar kesin.
- Ortalarına çikolata parçalarını koyun ve diğer kestiğiniz parçayı çikolatanın üzerine koyarak kapatın.
- Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizin.
- 200 derecede ısıtılmış fırında, altın rengini alıncaya kadar pişirin.
- Pudra şekeri serperek servis yapın.