Servis: 6 kişi

Hazırlama: 15 dk.

Pişirme: 20 dk.

  • 5 su bardağı portakal- turunç – mandalina suyu
  • 1 su bardağı su
  • 3 çorba kaşığı buğday nişastası – tepeleme
  • 6 çorba kaşığı şeker
  • 1 dal adaçayı

Üzerine 

  • Hindistan cevizi 

Dövülmüş fıstık

  • Narenciye suyu ve suyun icine tüm malzemeleri koyup iyice karistirin.
  • Tencereyi ocağa koyun ve kısık ateşte sürekli karistirarak koyulasincaya kadar pişirin.
  • Servis kaselerine paylastirin ve buzdolabında en az 2 saat dinlendirdikten sonra servis yapin.
Malzemeler
  • 5 su bardağı portakal- turunç – mandalina suyu
  • 1 su bardağı su
  • 3 çorba kaşığı buğday nişastası – tepeleme
  • 6 çorba kaşığı şeker
  • 1 dal adaçayı

Üzerine 

  • Hindistan cevizi 

Dövülmüş fıstık

Hazırlanışı
  • Narenciye suyu ve suyun icine tüm malzemeleri koyup iyice karistirin.
  • Tencereyi ocağa koyun ve kısık ateşte sürekli karistirarak koyulasincaya kadar pişirin.
  • Servis kaselerine paylastirin ve buzdolabında en az 2 saat dinlendirdikten sonra servis yapin.