Servis:

Hazırlama: 15 dk.

Pişirme: 0 dk.

  • 8 – 9 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı deniz tuzu
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 çorba kaşığı dijon hardalı
  • 2 su bardağı zeytinyağı
  • Sarımsakları tuzla birlikte iyice dövün.
  • Yumurta sarısı, sarımsak ve hardalı çırpın.
  • Zeytinyağını kaşık kaşık sosa ekleyin ve her eklediğinizde yaklaşık 2 – 3 dakika karıştırın.
  • Yağ bitene kadar işlemi tekrarlayın.
  • Sos koyulaşınca kavanoza koyarak buzdolabında 1 ay kadar muhafaza edebilirsiniz..
Malzemeler
  • 8 – 9 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı deniz tuzu
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 çorba kaşığı dijon hardalı
  • 2 su bardağı zeytinyağı
Hazırlanışı
  • Sarımsakları tuzla birlikte iyice dövün.
  • Yumurta sarısı, sarımsak ve hardalı çırpın.
  • Zeytinyağını kaşık kaşık sosa ekleyin ve her eklediğinizde yaklaşık 2 – 3 dakika karıştırın.
  • Yağ bitene kadar işlemi tekrarlayın.
  • Sos koyulaşınca kavanoza koyarak buzdolabında 1 ay kadar muhafaza edebilirsiniz..