Patatesli Vinaigrette - Vinegret Salata

Servis: 6 kişi

Hazırlama: 15 dk.

Pişirme: 35 dk.

  • 2 adet kırmızı pancar
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 2 adet patates
  • 6 adet kornişon turşu
  • 1 su bardağı kıyılmış lahana turşusu
  • Yarım su bardağı haşlanmış kuru fasulye
Patatesli Vinegret Salata Sosu
  • Yarım çay bardağı çiçek yağı
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • Tuz, kırmızı biber
Üzerine
  • Kıyılmış maydanoz ve dereotu
  • Patates, havuç ve pancarı haşlayın ve kabuklarını soyun.
  • Haşlanmış sebzeleri küp şeklinde doğrayın.
  • Salatalık turşusunu ve soğanı dilimleyin.
  • Sos malzemelerini çırpın ve tüm malzemeyi harmanlayın.
  • Kıyılmış maydanoz ve dereotu serperek servis yapın.
Malzemeler
  • 2 adet kırmızı pancar
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 2 adet patates
  • 6 adet kornişon turşu
  • 1 su bardağı kıyılmış lahana turşusu
  • Yarım su bardağı haşlanmış kuru fasulye
Patatesli Vinegret Salata Sosu
  • Yarım çay bardağı çiçek yağı
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • Tuz, kırmızı biber
Üzerine
  • Kıyılmış maydanoz ve dereotu
Hazırlanışı
  • Patates, havuç ve pancarı haşlayın ve kabuklarını soyun.
  • Haşlanmış sebzeleri küp şeklinde doğrayın.
  • Salatalık turşusunu ve soğanı dilimleyin.
  • Sos malzemelerini çırpın ve tüm malzemeyi harmanlayın.
  • Kıyılmış maydanoz ve dereotu serperek servis yapın.