Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 20 dk.
- 1 paket makarna
- 600 gr. piliç göğüs eti
- 4 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Peynir Sos
- 1,5 su bardağı krema
- 1 çay bardağı kaşar peyniri
- Yarım su bardağı krem peynir
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı tarhun
- Karabiber
- Tavuklara tuz ve biber serpin, çevirerek ızgarada kızartın ve dilimleyin.
- Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 8 dakika haşlayıp süzün.
- Tereyağı ve zeytinyağını tavaya koyun.
- Üzerine kremayı boşalatın ve bir taşım kaynatın.
- Tüm peynirleri ve baharatını ilave edin.
- Sosu makarnayla harmanlayın.
- Izgara tavuk ve maydanoz ekleyerek servis yapın.
- Malzemeler
-
- 1 paket makarna
- 600 gr. piliç göğüs eti
- 4 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Peynir Sos
- 1,5 su bardağı krema
- 1 çay bardağı kaşar peyniri
- Yarım su bardağı krem peynir
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı tarhun
- Karabiber
- Hazırlanışı
-
- Tavuklara tuz ve biber serpin, çevirerek ızgarada kızartın ve dilimleyin.
- Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 8 dakika haşlayıp süzün.
- Tereyağı ve zeytinyağını tavaya koyun.
- Üzerine kremayı boşalatın ve bir taşım kaynatın.
- Tüm peynirleri ve baharatını ilave edin.
- Sosu makarnayla harmanlayın.
- Izgara tavuk ve maydanoz ekleyerek servis yapın.