Peynir Soslu Tavuklu Makarna

Servis: 6 kişi

Hazırlama: 15 dk.

Pişirme: 20 dk.

  • 1 paket makarna
  • 600 gr. piliç göğüs eti
  • 4 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Peynir Sos
  • 1,5 su bardağı krema
  • 1 çay bardağı kaşar peyniri
  • Yarım su bardağı krem peynir
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı tarhun
  • Karabiber
  • Tavuklara tuz ve biber serpin, çevirerek ızgarada kızartın ve dilimleyin.
  • Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 8 dakika haşlayıp süzün.
  • Tereyağı ve zeytinyağını tavaya koyun.
  • Üzerine kremayı boşalatın ve bir taşım kaynatın.
  • Tüm peynirleri ve baharatını ilave edin.
  • Sosu makarnayla harmanlayın.
  • Izgara tavuk ve maydanoz ekleyerek servis yapın.
Malzemeler
  • 1 paket makarna
  • 600 gr. piliç göğüs eti
  • 4 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Peynir Sos
  • 1,5 su bardağı krema
  • 1 çay bardağı kaşar peyniri
  • Yarım su bardağı krem peynir
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı tarhun
  • Karabiber
Hazırlanışı
  • Tavuklara tuz ve biber serpin, çevirerek ızgarada kızartın ve dilimleyin.
  • Makarnayı tuzlu ve kaynamış suda 8 dakika haşlayıp süzün.
  • Tereyağı ve zeytinyağını tavaya koyun.
  • Üzerine kremayı boşalatın ve bir taşım kaynatın.
  • Tüm peynirleri ve baharatını ilave edin.
  • Sosu makarnayla harmanlayın.
  • Izgara tavuk ve maydanoz ekleyerek servis yapın.