Servis:4 kişilik
Hazırlama: 5 dk.
Pişirme: 5 – 6 dk.
- Yarım ananas kabuğu
- 2 çubuk tarçın
- 6 diş karanfil
- Yarım limon suyu
- 4 çorba kaşığı bal
- 1 çorba kaşığı zencefil rende
- 4 dal reyhan
- Meyveleri iyice yıkayıp dilimleyin.
- Baharatlarla beraber tüm malzemeleri caydanliga koyup uzerine sıcak su ilave edin.
- Bir taşım kaynatın ve 5 – 6 dakika ocağı kapatarak demleyin.
- Servis bardaginin etrafına bal ve tarçın surun.
- Bardaklara paylaştırarak servis yapin.
- Malzemeler
-
- Yarım ananas kabuğu
- 2 çubuk tarçın
- 6 diş karanfil
- Yarım limon suyu
- 4 çorba kaşığı bal
- 1 çorba kaşığı zencefil rende
- 4 dal reyhan
- Hazırlanışı
-
- Meyveleri iyice yıkayıp dilimleyin.
- Baharatlarla beraber tüm malzemeleri caydanliga koyup uzerine sıcak su ilave edin.
- Bir taşım kaynatın ve 5 – 6 dakika ocağı kapatarak demleyin.
- Servis bardaginin etrafına bal ve tarçın surun.
- Bardaklara paylaştırarak servis yapin.