Servis: 6 kişi
Hazırlama: 15 dk.
Pişirme: 20 dk.
- 4 adet yumurta
- Yarım su bardağı kinoa
- 1 su bardağı taze soğan – doğranmış
- 5 yaprak pazı – doğranmış
- 1 çorba kaşığı fesleğen
- 1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
- Tuz, karabiber
- Kinonızı yıkadıktan sonra 1 su bardağı su ekleyerek, kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
- Kinoa sıcakken diğer malzemeleri içine ekleyin ve karıştırın.
- Yağlanmış kek kalıplarınıza paylaştırarak 160 derecede ısıtılmış fırında, 20 dakika pişirin.
- Malzemeler
-
- 4 adet yumurta
- Yarım su bardağı kinoa
- 1 su bardağı taze soğan – doğranmış
- 5 yaprak pazı – doğranmış
- 1 çorba kaşığı fesleğen
- 1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
- Tuz, karabiber
- Hazırlanışı
-
- Kinonızı yıkadıktan sonra 1 su bardağı su ekleyerek, kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
- Kinoa sıcakken diğer malzemeleri içine ekleyin ve karıştırın.
- Yağlanmış kek kalıplarınıza paylaştırarak 160 derecede ısıtılmış fırında, 20 dakika pişirin.