Servis: 4 kişi
Hazırlama: 10 dk.
Pişirme: 35 dk.
1 su bardağı su
250 gr balkabağı
1 adet patates
2 çorba kaşığı irmik
3 su bardağı süt
1 çorba kaşığı tereyağı – arzuya göre
1 tatlı kaşığı adaçayı
Tuz
- Balkabağını ve patatesi soyarak dilimleyin.
- Tüm malzemeleri tencereye koyun.
- Karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin.
- Blanderla pürüzsüz hale getirin.
- Sıcak olarak servis yapın.
- Malzemeler
-
1 su bardağı su
250 gr balkabağı
1 adet patates
2 çorba kaşığı irmik
3 su bardağı süt
1 çorba kaşığı tereyağı – arzuya göre
1 tatlı kaşığı adaçayı
Tuz
- Hazırlanışı
-
- Balkabağını ve patatesi soyarak dilimleyin.
- Tüm malzemeleri tencereye koyun.
- Karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin.
- Blanderla pürüzsüz hale getirin.
- Sıcak olarak servis yapın.