Mail: ebru@ebruomurcali.com.tr

Sütlü Elma Paluzesi

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Diğer Tatlılar Ekonomik Tarifler Kolay Tarifler Meyveli Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Ramazan Tarifleri Sevgililer Günü Sütlü Tatlılar Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 Kişilik

  • 4 çorba kaşığı buğday nişastası
  • 3 çorba kaşığı toz şeker
  • 4,5 su bardağı elma suyu
  • 1 çay bardağı süt

Üzerine

  • Taze nane ve elma dilimleri

Sütlü Elma Paluzesi Nasıl Yapılır?

  1. Sütlü elma paluzesi yapmak için elma suyunun yarısı, süt ve toz şekeri bir taşım kaynatın.
  2. Nişasta ve kalan elma suyunu çırpın.
  3. Karıştırarak tencereye ekleyin ve koyulaşana kadar pişirin.
  4. Servis kaselerini ıslatın ve hazırladığınız pelteyi paylaştırın.
  5. Ilındıktan sonra 2 saat buzdolabında bekletin. Dilimlenmiş elmalar ve taze naneyle servis yapın.

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Typology : Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Diğer Tatlılar Ekonomik Tarifler Kolay Tarifler Meyveli Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Ramazan Tarifleri Sevgililer Günü Tatlılar Yeni Yıl Yemekleri

Question