Mail: ebru@ebruomurcali.com.tr

Kızarmış Elmalı Puf

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

5 Çayı Tarifleri Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Diğer Hamur İşleri Diğer Tatlılar Düşük Kalorili Tarifler Ekonomik Tarifler Fit Tarifler Kolay Tarifler Meyveli Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Ramazan Tarifleri Sevgililer Günü Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 Kişilik

  • 3 adet elma

Hamur

  • 3 çay bardağı un
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 2 çorba kaşığı toz şeker
  • 2 adet yumurta – akı ve sarısı ayrı
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı su
  • Bir fiske tuz
  • 2 su bardağı sıvı yağ – kızartmak için

Üzerine

  • Tarçın ve pudra şekeri

Kızarmış Elmalı Puf Nasıl Yapılır?

  1. Kızarmış elmalı puf yapmak için, yumurta sarısı, süt ve suyu çırpın.
  2. Unu azar azar ekleyerek hamur malzemelerini karıştırın.
  3. Yumurta aklarını bir fiske tuz ile köpük halini alıncaya kadar çırpın.
  4. Köpüğü nazikçe hamura yedirin.
  5. Koyu boza kıvamında bir hamur hazırlayın.
  6. Elmaların kabuklarını soyup, ortalarındaki çekirdeği çıkartın.
  7. Elma dilimlerini hamura batırın ve kızgın sıvı yağ da kızartın.
  8. Tarçın ve pudra şekeri serperek servis yapın.

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Typology : 5 Çayı Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Diğer Tatlılar Düşük Kalorili ve Diyet Tarifler Ekonomik Tarifler Kolay Tarifler Meyveli Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Ramazan Tarifleri Sevgililer Günü Tatlı Hamur İşleri Tatlılar Yeni Yıl Yemekleri

Question