Mail: ebru@ebruomurcali.com.tr

Fıstıklı Naneli Dondurma

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Diğer Tatlılar Dondurma Tarifleri Glutensiz Tarifler Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Sağlıklı Tarifler Sevgililer Günü Tatlılar & Pastalar Vejeteryan Tarifler Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Ve Bekleme Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 Kişilik

  • 4 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı tozşeker
  • 2 tatlı kaşığı sahlep
  • 10 dal taze nane
  • 3 çorba kaşığı toz Antep fıstığı

Fıstıklı Naneli Dondurma Nasıl Yapılır?

  1. Fıstıklı naneli dondurma yapmak için, süt, şeker ve sahlebi çırpın.
  2. Karışımı tencereye koyun ve bir taşım kaynatın.
  3. 1 çay bardağı sütlü karışım ve nane yapraklarını mutfak robotunda öğüterek pürüzsüz hale getirin.
  4. Naneli sütü tekrar tencerenize koyun.
  5. Karışımı sürekli karıştırarak ılık hale getirin.
  6. İçerisine fıstığı ekleyin. Geniş bir cam kaseye karışımı boşaltıp buzluğa koyun.
  7. Saatte bir çıkartarak birkaç dakika çırpın. Bu işlemi 6 – 7 kez tekrarlayın.
  8. Dondurmanız iyice donup pürüzsüz hale gelince taze nane yaprakları ve fıstıkla beraber servis yapın.

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Typology : Anneler Babalar Günü Tarifleri Çocuk Yemekleri Dondurma Tarifleri Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Sevgililer Günü Sütlü Tatlılar Tatlılar Vejeteryan Tarifler Yeni Yıl Yemekleri

Question