Mail: ebru@ebruomurcali.com.tr

Cevizli Kuru Üzümlü Ekmek

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

5 Çayı Tarifleri Atıştırmalık Kahvaltı Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Diğer Hamur İşleri Ekmekler Ekonomik Tarifler Glutensiz Glutensiz Tarifler Kahvaltılık Atıştırmalık Kolay Tarifler Tuzlu Hamur İşleri Vejeteryan Tarifler Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 Kişilik

  • 3 su bardağı un - glutensiz
  • 1 çorba kaşığı kuru maya
  • Yarım su bardağı ılık su
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Yarım su bardağı ceviz içi
  • 1 çay bardağı kuru üzüm

Cevizli Kuru Üzümlü Ekmek Nasıl Yapılır?

  1. Cevizli kuru üzümlü ekmek yapmak için maya, süt, ılık su, tuz, ceviz ve sütü karıştırın, geniş bir kaseye koyun.
  2. Karışımın hacmi iki katına ulaşıncaya kadar bekleyin.
  3. Karışımı un ve zeytinyağıyla birleştirin, yoğurun.
  4. Yoğurduğunuz hamuru, oda sıcaklığında hacmi iki katına çıkacak kadar bekletin.
  5. Mayalanan hamura unlanmış tezgahtaarzu ettiğiniz şekli verin.
  6. Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin ve 15 dakika bekleyin.
  7. Isıtılmış fırında 180 derecede, altın rengini alana kadar yaklaşık 35 – 40 dakika pişirin.

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Difficulty : Kolay

Typology : 5 Çayı Bayramlık Tarifler Diğer Hamur İşleri Ekmekler Ekonomik Tarifler Glutensiz Kolay Tarifler Ramazan Tarifleri Tuzlu Hamur İşleri Vejeteryan Tarifler

Question