Köz Patlıcanlı Cevizli Labne

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

Mezeler & Salatalar

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Malzemeler

4 Kişilik

  • 2 adet patlıcan – orta boy
  • 1 su bardağı labne
  • 4 diş sarımsak
  • 5 – 6 dal maydanoz
  • 1,5 çay bardağı ceviz içi
  • 5 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz, kırmızı biber

Köz Patlıcanlı Cevizli Labne Nasıl Yapılır?

  1. Köz patlıcanlı cevizli labne yapmak için; patlıcanları fırın ızgarası ya da ocakta közleyin.
  2. Kabuklarını soyarak patlıcanları püre haline getirin.
  3. Labne, ezilmiş sarımsak, kıyılmış maydanoz, ceviz içi, zeytinyağı ve baharatlarla beraber patlıcanı karıştırın.
  4. Patlıcanlı labneyi servis tabağına alın.
  5. Üzerine zeytinyağını gezdirin, maydanoz ve kırmızı biber serperek servis yapın.

Tags :

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Typology : Salatalar Mezeler

Question