Pancarlı Humus Mezesi

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

Ekonomik Tarifler Glutensiz Tarifler Kolay Tarifler Mezeler & Salatalar Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Sağlıklı Tarifler Salata Tarifleri Sporcu Salatalar Vejeteryan Tarifler Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 – 8 Kişilik

  • 300 gr. pancar - haşlanmış
  • 1 su bardağı nohut - haşlanmış
  • 8 diş sarımsak
  • 2 çay bardağı tahin
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 limon suyu
  • 3 – 4 dal taze kişniş – veya
  • 1 çay kaşığı kişniş
  • Tuz, karabiber, pul biber, kimyon

Pancarlı Humus Nasıl Yapılır?

  1. Pancar humus yapmak için; pancarı yıkayın ve üzerini geçecek kadar su koyarak tencereye alın.
  2. Yumuşayıncaya kadar pancarı haşlayın.
  3. Haşlanmış pancar, nohut, sarımsak, tahin, zeytinyağı, limon suyu ve baharatı mutfak robotuna koyun.
  4. Karıştırarak püre haline getirin.
  5. Pancarlı humusu servis tabağına alın.
  6. Haşlanmış nohut ve kişnişle süsleyerek servis yapın.

Tags :

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Typology : Ekonomik Tarifler Fit Tarifler Glutensiz Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Salatalar Mezeler Sevgililer Günü Sporcu Salatalar Sebzeler Vejeteryan Tarifler Yeni Yıl Yemekleri Zeytinyağlı ve Soğuk Sebzeli Tarifler

Question