Mail: ebru@ebruomurcali.com.tr

Zeytinli Fırın Tavuk

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

Ana Yemekler Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Beyaz Etler Çocuk Yemekleri Ekonomik Tarifler Fırın Yemekleri Hindili Tavuklu Tarifler Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Ramazan Tarifleri Sevgililer Günü Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 Kişilik

  • 1 adet tavuk – parçalara bölünmüş
  • 1 çay bardağı un
  • Tuz, karabiber
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 adet çarliston biber
  • 6 diş sarımsak
  • Tuz, karabiber, pul biber, kekik, fesleğen

Üzerine

  • Taze kişniş veya maydanoz
  • 1 adet limon – dilimlenmiş
  • 1 su bardağı zeytin

Zeytinli Fırın Tavuk Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinli fırın tavuk yapmak için un ve baharatı bir kasede karıştırın.
  2. Tavuk parçalarını una bulayın ve zeytinyağında çevirerek kızartın.
  3. Tavukları kenara alın. Aynı yağa doğranmış soğan, sarımsak ve biberleri koyarak soteleyin.
  4. Baharat ve tavukları ekleyerek tüm malzemeyi harmanlayın.
  5. Fırın kabına harcı boşaltın. Üzerine zeytin ve limon dilimleri koyun.
  6. 180 derecede ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.
  7. Kişniş ya da maydanoz serperek servis yapın.

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Difficulty : Kolay

Typology : Ana Yemekler Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Beyaz Etler Ekonomik Tarifler Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Ramazan Tarifleri Sevgililer Günü Tavuklu Hindili Tarifler Yemekler Yeni Yıl Yemekleri

Question