Mail: ebru@ebruomurcali.com.tr

Vanilyalı Dondurma

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

Anneler Babalar Günü Tarifleri Çocuk Yemekleri Diğer Tatlılar Dondurma Tarifleri Ekonomik Tarifler Glutensiz Tarifler Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Sağlıklı Tarifler Sevgililer Günü Sporcu Ara Öğün Tatlı Tatlılar & Pastalar Vejeteryan Tarifler Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Ve Bekleme Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 Kişilik

  • 3,5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1,5 tatlı kaşığı sahlep
  • 2 adet çubuk vanilya
  • Veya
  • 1 tatlı kaşığı vanilya
  • 1,5 çay bardağı krema

Vanilyalı Dondurma Nasıl Yapılır?

  1. Vanilyalı dondurma yapmak için, vanilya çubuğunun içinden tanelerini bıçakla sıyırarak alın ve kenarda bekletin.
  2. Çubukla beraber süt, şeker ve sahlebi iyice karıştırın.
  3. Karışımı tencereye koyup bir taşım kaynatın ve oda sıcaklığında soğutun.
  4. Ayrı bir yerde kremayı sertleşene kadar çırpın.
  5. Krema, vanilya içi ile beraber tüm malzemeyi birleştirin.
  6. Kolay karıştırılabilecek cam bir kaseye dondurmayı boşaltın ve kapağını kapatın.
  7. Derin dondurucuya koyun ve saatte bir dondurucudan çıkartarak çırpın.
  8. Bu işlemi 6 – 7 kez tekrarlayın.
  9. İyice donup pürüzsüz bir kıvam aldıktan sonra servis yapın.

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Typology : Anneler Babalar Günü Tarifleri Çocuk Yemekleri Diğer Tatlılar Dondurma Tarifleri Ekonomik Tarifler Glutensiz Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Ramazan Tarifleri Sevgililer Günü Sütlü Tatlılar Tatlılar Vejeteryan Tarifler Yeni Yıl Yemekleri

Question