Mail: ebru@ebruomurcali.com.tr

Nohutlu Kaşarlı Cizleme

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

5 Çayı Tarifleri Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Ekonomik Tarifler Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Ramazan Tarifleri Sporcu Ara Öğün Tuzlu Sporcu Atıştırmalıklar Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 Kişilik

  • 1 su bardağı nohut
  • 4 dilim ekmek içi
  • 7 diş sarımsak
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı kırmız biber
  • 1,5 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı yenibahar
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım çay bardağı rendelenmiş kaşar
  • Yarım su bardağı un – azar azar eklenecek
  • Tuz, karabiber

Üzerine

  • 1 su bardağı galeta unu
  • Kızartmak için sıvıyağ

Nohutlu Kaşarlı Cizleme Nasıl Yapılır?

  1. Nohutlu kaşarlı cizleme yapmak için nohutları bir gün soğuk suda bekletin.
  2. Suyunu süzün ve mutfak robotunda püre haline getirin.
  3. Unu azar azar ekleyerek, rendelenmiş soğan ve  tüm malzemeyi nohutlarla birleştirip yoğurun.
  4. Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak yassı şekiller verin.
  5. Galeta ununu bulayarak kızgın sıvı yağda kızartın.

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Typology : Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Ekonomik Tarifler Köfteler Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Ramazan Tarifleri Sevgililer Günü Sporcu Atıştırmalıklar Sporcu Tuzlu Ara Öğün Yeni Yıl Yemekleri

Question