Mail: ebru@ebruomurcali.com.tr

Muzlu Keşkül

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Diğer Tatlılar Ekonomik Tarifler Kolay Tarifler Meyveli Tarifler Parti Yemekleri Sağlıklı Tarifler Sevgililer Günü Sütlü Tatlılar Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 Kişilik

  • 5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz badem
  • 6 çorba kaşığı toz şeker
  • 4 çorba kaşığı un
  • 2 çorba kaşığı pirinç unu
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 çay kaşığı vanilya
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 3 adet olgun muz

Üzerine

  • 1 su bardağı şekerli bisküvi tozu
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 çay bardağı toz badem
  • Taze nane yaprakları

Muzlu Keşkül Nasıl Yapılır?

  1. Muzlu keşkül yapmak için, süt, toz şeker, un ve pirinç ununu karıştırın.
  2. Muhallebi kıvamını alana kadar pişirin.
  3. Yumurta sarısı, vanilya ve tereyağını ekleyerek keşkülü 10 dakika çırpın.
  4. Bademleri ilave edin ve karıştırın. Muzu ezerek püre haline getirin.
  5. 1 su bardağı keşkül ve muz püresini birleştirin.
  6. Ayrı bir kasede bisküvi, badem ve tarçını harmanlayın.
  7. Servis kaselerinin tabanına tarçınlı bisküviden azar azar koyun.
  8. Keşkül, muzlu keşkül ve bisküvili karışımı kat kat boşaltın.
  9. Taze nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Typology : Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Diğer Tatlılar Ekonomik Tarifler Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Ramazan Tarifleri Sevgililer Günü Sütlü Tatlılar Tatlılar Yeni Yıl Yemekleri

Question