Bahar Türlüsü

Servis: 6 kişi

Hazırlama: 50 dk.

Pişirme: 50 dk.

  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet domates
  • Yarım karnabahar
  • 250 gr. börülce veya taze fasulye
  • 200 gr. bezelye – iç
  • 1 çay bardağı mısır
  • 1 tatlı kaşığı zerdeçal
  • Tuz, karabiber
  • Zeytinyağında doğranmış soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
  • Kalan sebzeleri doğrayın ve tencereye ilave edin.
  • Baharatını serpin ve kapağını kapatın.
  • Kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
  • Sıcak ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.
Malzemeler
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet domates
  • Yarım karnabahar
  • 250 gr. börülce veya taze fasulye
  • 200 gr. bezelye – iç
  • 1 çay bardağı mısır
  • 1 tatlı kaşığı zerdeçal
  • Tuz, karabiber
Hazırlanışı
  • Zeytinyağında doğranmış soğanı şeffaflaşana kadar kavurun.
  • Kalan sebzeleri doğrayın ve tencereye ilave edin.
  • Baharatını serpin ve kapağını kapatın.
  • Kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
  • Sıcak ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.