Mail: ebru@ebruomurcali.com.tr

Bademli Fincan Kek

Teacher

Ebru Omurcalı Kimdir?

Category

5 Çayı Tarifleri Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Cup Cake Muffin Hamurişleri Kekler Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Sevgililer Günü Tatlı Hamur İşleri Yeni Yıl Yemekleri

Course Attendees

Still no participant

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Course Reviews

Still no reviews

Hazırlık Süresi

Pişirme Süresi

Toplam Süre

Zorluk Derecesi

Malzemeler

6 Kişilik

  • 100 gr. badem unu
  • 100 gr. pirinç unu
  • 100 gr. un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 su bardağı esmer tozşeker
  • Yarım su bardağı tereyağı – oda sıcaklığında
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 4 çorba kaşığı krema
  • 1 çay bardağı badem içi

Bademli Fincan Kek Nasıl Hazırlanır?

  1. Bademli fincan kek yapmak için un karışımı, kabartma tozu ve vanilyayı harmanlayın.
  2. Toz şeker, tereyağı, krema ve yumurtayı krema kıvamını alıncaya kadar çırpın.
  3. Tüm malzemeyle birlikte un karışımını da eleyerek birleştirin.
  4. Yağlanmış kalıplara ya da pişirme kağıdına hamuru paylaştırın.
  5. Üzerine badem serpin. 180 derecede ısıtılmış fırında kabarıp, kızarana kadar pişirin.

Our Main Teachers

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Price : Free

Typology : 5 Çayı Anneler Babalar Günü Tarifleri Bayramlık Tarifler Çocuk Yemekleri Cup Cake Muffin Kekler Kolay Tarifler Misafir Yemekleri Parti Yemekleri Sevgililer Günü Sporcu Tatlı Ara Öğün Yeni Yıl Yemekleri

Question