Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Puf Kurabiye

Malzemeler (4 Kişilik)

12 adet milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı

Üzerine
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1 çay kaşığı vanilya
HAZIRLANIŞI:
• Milföy hamurlarını hafif yumuşayıncaya kadar oda sıcaklığında bekletin.
• Hamurları elinizle açın ve kalp şeklindeki kalıplarla kesin.
• Yağlanmış tepsiye hamurları dizin ve üzerine fırçayla yumurta sarısı sürün.
• 180 derecede ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirin.
• Kurabiyeler soğuyunca üzerine vanilya ile karıştırılmış pudra şekeri serpin ve servis yapın.

Ebru Omurcalı © 2013
Gizlilik ve Kurallar
İçerik Yönetimi ve Web Tasarım