Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Narlı Tavuk Salatası

Malzemeler (4 Kişilik)

2 adet tavuk göğsü - haşlanmış
4 adet patates - haşlanmış
2 adet havuç – haşlanmış
2 adet ekşi elma
1 çay bardağı mısır konservesi
4 adet kornişon turşu
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 çay bardağı ceviz içi
2 adet nar- ayıklanmış

SOS
1 su bardağı mayonez
1 su bardağı yoğurt
1 adet limon suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 diş sarımsak – ezilmiş
Tuz, karabiber, fesleğen

HAZIRLANIŞI:
• Haşlanmış tavuk, patates, havuç, turşu ve elmaları küp doğrayarak ayrı kaselere koyun.
• Sos malzemelerini ayrı bir kasede pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar karıştırın.
• Doğranmış malzemelere sos ekleyerek ayrı ayrı karıştırın.
• Kalp şeklindeki kalıplara soslu malzemeleri, ceviz ve peyniri kat kat yerleştirin.
• En üste nar tanelerini serpin ve kalıbı çıkartın.
• Soğuk olarak servis yapın.

Ebru Omurcalı © 2013
Gizlilik ve Kurallar
İçerik Yönetimi ve Web Tasarım