Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Patatesli Kaygana

Malzemeler (6 Kişilik)

4 adet patates
1 adet kuru soğan
2 adet yumurta
Yarım su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
3 çorba kaşığı un
1 çay kaşığı karbonat
Tuz, karabiber, kırmızıbiber
1 su bardağı sıvı yağ
Üzerine; kıyılmış dereotu




Hazırlanışı

Patateslerin kabuklarını soyun. Soğan ve patatesi rendeleyin. Süzgeçte bekletin ve elinizle sıkarak kaseye koyun. Harç malzemelerini ekleyin ve karıştırın. Kızgın sıvı yağa kaşıkla koyun ve çevirerek kızartın. Üzerine dereotu serperek servis yapın.

Binbir Gece Sofraları Kitabı

Binbir Gece Sofraları Kitabı ile sizlere Doğu’nun zengin mutfağını sunuyorum Tüm kitaplarım için tıklayın

Ebru Omurcalı © 2013
Gizlilik ve Kurallar
İçerik Yönetimi ve Web Tasarım