Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Erik Soslu Spagetti

Malzemeler (4 - 6 Kişilik)

1 paket spagetti
Sos
5 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet kuru soğan
250 gr. tavuk göğüs eti
Bir avuç börülce
1 adet domates
1 adet kırmızı kapya biber
1 adet dolmalık biber
Bir avuç mantar
4 diş sarımsak
Tuz, karabiber, kekik

HAZIRLANIŞI:
• Zeytinyağında doğranmış soğan, tavuk ve börülceyi soteleyin.
• Domates ve biberleri ekleyerek sotelemeye devam edin.
• Mantar, sarımsak ve baharatları koyup kısık ateşte sosu pişirin.
• Makarnayı 6 dakika haşlayın ve süzün.
• Sos ve makarnayı birleştirip 2 dakika birlikte pişirin.
• Arzunuza göre taze kekik serperek servis yapın.

Ebru Omurcalı © 2013
Gizlilik ve Kurallar
İçerik Yönetimi ve Web Tasarım