Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

EBRU OMURCALI KİMDİR?

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Ebru Omurcalı için yemek pişirmek, 9 yaşında ilk çorbasını yaptıktan sonra bir tutkuya dönüştü. Bugüne kadar Türk ve Dünya mutfaklarından binlerce tarifi derleyen Omurcalı ilk konsept çorba restoranı olan “Shorba” yı 2003’de, Ataşehir’de açmıştır. İ.Ü.İktisat Fakültesi mezunudur, halen İ.Ü. Tarih bölümünde öğrencidir. Alfa Yayınları’ndan çıkan “Çorbanın kitabı” ile de en çok satan yemek kitabı sıralamasında ilk sıralarda yer almaktadır. “Binbir gece sofraları” ile okurlarını Arap ve Doğu Akdeniz mutfakları ile tanıştıran Omurcalı, “Tatlının Kitabı” farklı bir üslupla yemek sonrası tatlılara yer vermekte, Çorbanın Kitabı 2, Makarnanın Kitabı, Salata Kitabı, Atıştırmalık Kitap , Tatlılar & Tuzlular ve Gazan Gaynadı Marmaris Yemekleri olmak üzere farklı tarzlarda yazılmış 9 adet yemek kitabı bulunmaktadır.

“A Milli Futbol Takımı’nın” beslenmesinden sorumlu şef olarak da görev yapan Omurcalı, restoran ve gıda markalarına konsept danışmanlığı, yemek stilistliği, TV ‘de yemek programları sunum ve hazırlığı, aylık dergilerde dünya mutfakları uygulamaları, Ulusal gazetelerde yemek hazırlamaktadır. Atölyesinde yemek dersleri veren Ebru Omurcalı, 2012’den bu yana, Filiz Makarna’nın lezzet danışmanıdır.

İşletmeler

Ebru Omurcalı ilk konsept çorba restoranı olan “Shorba” yı 2003’de, Ataşehir’de açmıştır.

Daha detaylı bilgi için tıklayınız...

 
Ebru Omurcalı © 2013
Gizlilik ve Kurallar
İçerik Yönetimi ve Web Tasarım