Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Ebru Omurcalı Blog 

Ebru Kimdir?

Anne, Yazar, İşletmeci, Marka ve Konsept Danışmanı, Yemek Stilisti, A Milli Futbol Takımı Supervisor Chef...

Ebru Omurcalı için yemek pişirmek, 9 yaşında ilk çorbasını yaptıktan sonra bir tutkuya dönüştü. Bugüne kadar Türk ve Dünya mutfaklarından binlerce tarifi derleyen Omurcalı ilk konsept çorba restoranı olan “Shorba” yı 2003’de, Ataşehir’de açmıştır. İ.Ü.İktisat Fakültesi mezunudur, halen İ.Ü. Tarih bölümünde öğrencidir. Alfa Yayınları’ndan çıkan “Çorbanın kitabı” ile de en çok satan yemek kitabı sıralamasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Atölyesinde yemek dersleri veren Ebru Omurcalı, 2012’den bu yana, Filiz Makarna’nın marka yüzü ve lezzet danışmanıdır.

Daha Fazlası


Duyurular

10 Haz 2017 : Ebru Omurcalı'dan Tatlılar Tuzlular Kitabı

Özenle hazırladığımız çorbanın kitabını yazan ... Daha Fazla Bilgi

01 Şub 2017 : Sofra Dergisi Şubat 2017

Dünyanın Ortak Dili ÇİKOLATA Daha Fazla Bilgi

24 Oca 2017 : Ebru Omurcalı'dan Kişiye Özel Mutfak Atölyesi

Ebru Omurcalı'dan özel mutfak eğitimi almak i ... Daha Fazla Bilgi

Filiz Makarna

Ebru Omurcalı, Filiz Makarna’nın marka yüzü ve lezzet danışmanıdır.

Milli Takım

“A Milli Futbol Takımı’nın” beslenmesinden sorumlu şef Ebru Omurcalı

Kitaplar

Alfa Yayınları’ndan çıkan “Çorbanın kitabı” ile de en çok satan yemek kitabı sıralamasında ilk sıralarda yer almaktadır. “Binbir gece sofraları” ile okurlarını Arap ve Doğu Akdeniz mutfakları ile tanıştıran Omurcalı, “Tatlının Kitabı” farklı bir üslupla yemek sonrası tatlılara yer vermekte, Çorbanın Kitabı 2, Makarnanın Kitabı, Salata Kitabı, Atıştırmalıklar, Tatlılar Tuzlular ve Gazan Gaynadı olmak üzere farklı tarzlarda yazılmış 9 adet yemek kitabı bulunmaktadır.

Ebru Omurcalı © 2013
Gizlilik ve Kurallar
İçerik Yönetimi ve Web Tasarım